• Понеделник-Петък: 09:30-18:30

СТАЖ във Великобритания

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

 

Какво представлява програмата Hospitality Internship UK:

Програмата дава възможност за кариерен старт и придобиване на международен опит в сферата на туризма. Предназначена е за завършили туризъм или млади професионалисти, които се стремят към кариера в хотели и ресторанти, съчетана с придобиване на международно признат Сертификат в сферата на Hospitality, издаден от реномирана международна организация. 

Предложенията включват атрактивни стажантски позиции в топ хотелски вериги - Marriott Hotels, Hilton Hotels , Intercontinental Hotel Group, Crowne Plaza Hotels, Waldorf Astoria Hotels, Holiday Inn Hotels, Best Western Hotels.

 

Изисквания:

- Да сте между 20 и 35 години.

- Желателно е да имате предишен трудов опит спрямо позицията по която кандидатствате.

- Английски език на минимум средно ниво.

- Да сте гражданин на страна от Европейския съюз.

- Да сте завършили туризъм ИЛИ да имате минимум 6 месеца опит в сферата на туризма

- Да сте ориентирани и да се стремите към кариера в туризма

 

Необходими документи за записване

- Актуална автобиография на английски език със снимка.

- И разговор интервю, за да можем да определим целите, към които се стремите.

- Имате възможност да изразите предпочитанията си в зависимост от това дали искате да бъдете в голям град, в по-малко градче или селце, или отдалечен район в Англия или Шотландия. Необходимо е да имате предвид обаче, че разходите Ви ще варират според мястото ви на стажуване.

- След като сте се записали и сме разгледали кандидатурата Ви, и нашият Английски партньор ще се запознае със CV-то Ви, следващата стъпка ще бъде да съобразим вашия опит и предпочитания, за да намерим подходящ работодател за стажа Ви.

 

Какво се включва в програмата:

- Платена стажантска позиция, осигурена от нашия английски партньор – това ще бъде Хотел или Ресторант, като ресторантът може да бъде част от хотелска верига или самостоятелен такъв . Местоработата Ви ще зависи от предишен трудов опит, отношение и работно поведение. Стажуването Ви ще бъде проследявано, за да сме сигурни, че сте в безопасност и отношението към вас е същото както към останалия персонал.

- Онлайн курс по Hospitality, завършващ със Сертификат от American Hospitality Academy, една от водещите международни организации, занимаващи се с обучение и стажове в сферата на туризма и хотелиерството.

- Организиране на пътуването на кандидата до крайната дестинация

- Съдействие по време на програмата от нашите партньори от Великобритания и от нас при решаване на възникнали проблеми

- Съдействие от английски партньор за отваряне на банкова сметка и кандидатстване за Национален осигурителен номер

 

Какво се случва, ако след интервюто работодателят не ви одобри?

- Обсъждаме причините, поради които не сте одобрен/одобрена и продължаваме търсенето на подходящ за вас плейсмънт.

- В случай, че сте одобрени е време Вашето приключение да започне. Ние ще Ви съдействаме също с инструкции относно пътуването и при пристигане при работодателя.

 

Заплащане:

- 8.21 паунда на час - за кандидати над 25 години + бакшиши (за позициите със сервиране);

- 7.70 паунда на час - за кандидати между 21 и 24 години + бакшиши (за позициите със сервиране);

- 6.15 паунда на час - за кандидати между 18 и 20 години + бакшиши (за позициите със сервиране).

 

Позиции:

- Сервитьори, бар, камериерки, готвачи, кухня, рецепция,  най-често са т.нар. general assistant позиции, които включват рецепция, бар, ресторант, камериерка. Също така в определени случаи и супервайзърски позиции (зависи от опита).

 

Каква е продължителността на стажа?

- Стажантската програма е със стандартна продължителност между 6 и 12 месеца. Стажовете са целогодишни. Предлагаме и кратък вариант /3-4 месеца/ за лятната ваканция на студентите редовно обучение.

 

Настаняване:

В повечето случай работодателят има Staff accommodation на субсидирани цени /ниски цени/ или съдейства за намирането на квартири, ако той не предлага такъв. Моля имайте предвид, че той се заплаща – около 35 паунда на седмица /за субсидидиран хаузинг/ до 100 паунда на седмица в Лондон и големите градове.

 

Храна:

Като цяло изхранването се покрива от работодателя Ви само по време на смяната. Съществуват изключения и е възможно да се храните на мястото, където стажувате и в извън работно време, срещу намаление или изцяло безплатно.

 

Национален Осигурителен номер:

За да работите в Англия, ще бъде необходимо да подадете заявление за осигурителен номер непосредствено след като пристигнете. В последствие ще трябва да предоставите този номер на Вашия работодател с данъчна цел.

Нашият Английски партньор или самият работодател ще Ви съдейства за придобиването на Национален осигурителен номер.

 

Нашите ПРЕДИМСТВА:

- Разполагаме с вакантни позиции по всяко време на годината, веднъж регистрирали се, ние ще ви информираме за най-подходящото време да заминете.

- Не ви назначаваме САМО ЕДНА работна оферта, а се съобразяваме с вашите желания за придобиване на професионален опит и кариера в туризма, като ги съчетаем с личните ви предпочитания и интереси.

- Имаме изключително широка палитра от работодатели, които варират от луксозни голф клубове и курорти в Шотландия, през крайбрежни хотели на плажа в курортни градове с възможност за допълнителна работа, през малки семейни хотели в градчета, до страхотната кариера и професионални възможности, които предлагат вериги като Crowne Plaza, Waldorf Astoria, Hilton, Marriott и традиционните за Великобритания старинни замъци.

- Не предлагаме стаж в малки селца и междуселски пъбове, тъй като не смятаме, че стажът ще бъде ефективен и ползотворен.

- Имаме възможност да осигурим стаж и на група приятели /стига да отговаряте на условията/ на едно място.

 

Актуалнo

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok